GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
0 DKK
Forside Brands Marc

Marc (10)

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

10 Produkter fundet

Marc

Marc er et tysk brand med et spændende sortiment af modesko til herrer og damer, og brandet trådte ind på den internationale modescene tilbage i 1938. Marc er sendt i verden af den tyske iværksætter Wilhelm Möhlmann, der har formået at skabe et brand med stor succes – det var dog først i 2007, at det tyske brand åbnede den første konceptbutik, og i 2011 var turen kommet til at åbne konceptbutikker over hele verden.

Den store succes er ingen tilfældighed, og det tyske brand er synonym med modesko, der kombinerer lækre, innovative materialer med unikt håndværk. Marc er, med andre ord, garant for herre- og damesko i fremragende kvalitet, og brandets udvalg af modesko imponerer med en unik pasform og stor komfort. Designteamet hos Marc formår også at kombinere brandets store fokus på kvalitet med et moderne look.

Marc er, med andre ord, garant for et karakteristisk look, der inkorporerer de nyeste trends i modebranchen på bedste vis – uden dog at gå på kompromis med brandets forkærlighed for et casual look med enkelte, smarte detaljer. I Danmark høster Marc stor ros for brandets udvalg af modesko, støvler, sandaler og ballerinaer til fashionistaer, men brandet er også synonym med et væld af sko til trendsættere. 

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+100.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands