JANUAR UDSALG - SPAR OP TIL 70% | Fri fragt ved køb over 499,-
JANUAR UDSALG - SPAR OP TIL 70%
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Noa Noa Miniature (4)

Noa Noa er et dansk brand, som blev lanceret med en idé om at bryde konformiteten, som dominerede den danske modebranche sidst i 1970´erne. Noa Noa er startet af Harald Holstein, og brandet så dagens lys i 1981, hvor Noa Noa var synonym med harmonisk og elegant design med et strejf af boheme.

Senere kom Lars Holstein til, og i fællesskab har de to brødre gjort Noa Noa til et populært brand. Noa Noa er opkaldt efter en model på Tahiti, som var Paul Gauguins helt store kærlighed. Derudover er Noa Noa Miniature kommet til, som er en produktlinje, der er målrettet unge pigebørn. I 2010 lancerede Noa Noa Miniature også en produktlinje med babytøj, hvorfor brandet er synonym med hele paletten af modetøj.

Noa Noa Miniature er beriget med et væld af lækkert og kreativt pigetøj, som er garant for feminine detaljer, smarte mønstre og farver såvel som et bohemeagtigt look. Produktsortimentet består af kjoler, toppe, bukser, veste, strikvarer, t-shirts og accessories såsom tasker, hatte og tørklæder, der er et ideelt match til en ung trendsætter. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

4 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 400 tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands