Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Pinewood (4)

Pinewood er en svensk producent af casual modetøj og overtøj, som blev lanceret i 1997. Pinewood er grundlagt af Rainer Rüssel, og i starten blev brandet drevet i hans mor kælder. Siden starten har Pinewood dog gennemgået en rivende udvikling, og brandet er i dag garant for lækre jakker, trøjer, skjorter, cardigans, strømper og accessories.

Pinewood producerer både dame- og herretøj, men brandet er primært specialist i komfortabelt og lækkert herretøj til mænd med en forkærlighed for en aktiv livsstil med mange ture ud i naturen. Derudover er Pinewood synonym med kvalitetsmaterialer, hvorfor herretøj fra Pinewood er slidstærkt såvel som beriget med en god pasform.

Derfor er Pinewood et populært brand hos mange mænd, samtidig med at brandet er synonym med ´value for money´, hvorfor Pinewood altid er garant for kvalitetstøj til konkurrencedygtige priser. Med andre ord – Pinewood formår at designe casual modetøj til hverdagsbrug såvel som ture ud i naturen, og brandets produktsortiment af jakker, anorakker, skjorter og hatte kombinerer lækkert design med komfortable og slidstærke materialer. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

4 Produkter fundet

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 400 tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands