GRATIS FRAGT OVER 499,- OG FRI RETUR T.O.M. 15/1 2019
0 DKK

Playboy (24)

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

24 Produkter fundet

Playboy

 

Playboy er oprindeligt en britisk skotøjsfabrikant, som så dagens lys i 1936, men i dag har Playboy fundet nyt hjem i København. Playboy er et brand med mange forskellige betydninger, men skotøjsfabrikanten har ingen forbindelse til Hugh Hefners imperium, og sko fra Playboy var populære lang tid før, end Hugh Hefner fik skabt sit imperium af letpåklædte damer.

 Derfor var Playboy sko blandt de førende produkter på det skandinaviske marked i 60´erne og 70´erne, og brandets kollektion af sejlersko nød stor popularitet hos moderne mænd over hele Nordeuropa. Sidenhen oplevede Playboy både succeser og nedture, men med lanceringen af deres nye kollektion af modesko til unge mænd i 2007 var Playboy tilbage blandt de førende skotøjsfabrikanter i modebranchen.

 Derfor er Playboy i dag synonym med fede modesko, som formår at kombinere mode med god kvalitet, hvorfor Playboy sko er perfekt til ethvert look. Produktsortimentet udgøres af sko i kanvas, læder og ruskind, og Playboy tilbyder et stort udvalg af hver skotype, hvorfor du med garanti finder en sko, som matcher din stil – uanset om du skal bruge et par trendy og moderigtige sko til et jakkesæt eller et par jeans.       

Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis t.o.m. 15/1 2019

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

100.000+ produkter

Fra mere end 7000 brands