0 DKK

Rosie & roses

Filter Ryd alt
0 Produkter fundet

Rosie & roses

Rosie & Roses er et nyt brand, som så dagens lys i sensommeren 2010, hvor den første kollektion af lækre og moderigtige accessories sås i modebutikker over hele Europa. Rosie & Roses er en del af Message-familien, og konceptet er tæt forbundet med Message, hvorfor Rosie & Roses er synonym med lækre og mangfoldige accessories til fordelagtige priser.

Rosie & Roses er kendetegnet ved accessories såsom bælter, tasker, armbånd, punge, tørklæder, solbriller og fantastiske smykkekollektioner, som på bedste vis kombinerer mangfoldige materialer. Derfor er smykker fra Rosie & Roses et samsurium af lækre materialer såsom træ, metal og læder, som tilfører enhver stil et råt og unikt udtryk.

Derudover er accessories fra Rosie & Roses en afspejling af tidens dominerende trends, hvorfor det store udvalg af accessories er perfekt til den moderne kvinde, som værdsætter god kvalitet samt lækkert og moderigtigt design. Samtidig med er Rosie & Roses et super tilbehør til moderigtige unge kvinder, som hele tiden forsøger at tilføre deres stil et unikt og cool look. 

Filter / 0 Produkter

Vi beklager meget! Den valgte vare/Det valgte brand er udsolgt eller ikke på lager. Men fortvivl ej – vi har masser af andre lækre produkter og brands, du kan forkæle dig selv eller andre med. Inden du søger videre blandt vores varer, vil vi derfor gerne hjælpe dig med at finde det, du leder efter. Se vores anbefalinger til dig herunder.

Happy Shopping!

Brug for hjælp?

Telefon: 8880 8686
Mail: info@miinto.dk

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

80.000+ produkter

Fra mere end 2000 brands

Nyttig information