GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
0 DKK

SEAFOLLY (15)

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Ingen resultater

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

15 Produkter fundet

SEAFOLLY

Seafolly
Seafolly er et australsk brand med international appeal, og brandet har opnået stor succes i store dele af verden, da brandets produktsortiment byder på et samsurium af trendy badetøj. Seafolly er, med andre ord, synonym med et moderigtigt og unikt udvalg af bikinier og swimwear, der har taget modebranchen med storm og vundet indpas hos fashionistaer over hele verden – også i Danmark.

Seafolly sendte den første kollektion af swimwear på gaden i 1979, og siden har brandet været kendetegnet ved et moderigtigt udvalg af badetøj, der kombinerer brandets look med de nyeste trends i modebranchen. Designstilen hos Seafolly er kendetegnet ved sol, sommer og varme, og produktsortimentet byder på badetøj i alskens farver og design og er beriget med et væld af unikke print.

Derfor er badetøj fra Seafolly altid det rette valg for fashionistaer, som gerne vil tilføre sommer-looket et unikt touch – uden at gå på kompromis med design og kvalitet. Derudover er Seafolly også et eksklusivt brand, hvorfor prisniveauet er en anelse højere end hos mange andre brands, men er du på udkig efter swimwear, der kombinerer mode og kvalitet på bedste vis, kan Seafolly gøre din sommer speciel.

Seafolly er synonym med australsk design, når det er bedst!
 

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+100.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands