0 DKK

Sziggy

Filter Clear All
0 products found

Sziggy

Sziggy er et dansk brand med start i 2008, hvor brandet sendte den første kollektion af modetøj på gaden. Sziggy er skabt af den danske designer Barbara Wallin, der - med stor succes - har formået at skabe et dansk brand med et feminint og råt look med et touch af avantgarde. Nye kollektioner af modetøj fra Sziggy er meget inspireret af kulturen, moden og livet, som hersker i mange af verdens førende storbyer.

Sziggy er dog ikke kun garant for et unikt look, da det danske brand også formår at berige fashionistaer med modetøj, der er udført i kvalitetsmaterialer og udstyret med en fremragende pasform – pasformen har en unik evne til at fremhæve tøjets feminine silhuetter. Brandets udvalg af modetøj appellerer til fashionistaer med en elegant stil, der elsker modetøj med et kantet look og en aura af eksklusivitet og femininitet.

Brandets unikke koncept har gjort Sziggy til et populært brand hos fashionistaer over hele Danmark, og produktsortimentet byder på et væld af lækre tøjartikler – herunder toppe, jakker, skjorter, kjoler, shorts, bukser og strikvarer, som alle er beriget med unikke og spændende mønstre og detaljer. Sziggy sender to årlige kollektioner af modetøj på gaden, og de imponerer altid med stor kvalitet og et unikt look. 

filter / 0 Produkter

Vi beklager meget! Den valgte vare/Det valgte brand er udsolgt eller ikke på lager. Men fortvivl ej – vi har masser af andre lækre produkter og brands, du kan forkæle dig selv eller andre med. Inden du søger videre blandt vores varer, vil vi derfor gerne hjælpe dig med at finde det, du leder efter. Se vores anbefalinger til dig herunder.

Happy Shopping!

Brug for hjælp?

Telefon: 8880 8686
Mail: info@miinto.dk

Gratis retur

Passer dit køb ikke, bytter vi kvit og frit

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

70.000+ PRODUKTER

Fra mere end 2000 brands

Nyttig information