Julegaver kan byttes og returneres t.o.m. 15/1 2018 Forlænget retur t.o.m. 15/1-2018
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
0 DKK

Sziggy (0)

Filter Ryd alt

AFDELING

Ingen resultater

Kategorier

Ingen resultater

UNDERKATEGORI

Ingen resultater

Størrelser

Ingen resultater

Farver

Ingen resultater

Pris

Pris mellem - DKK

0 Produkter fundet

Sziggy

Sziggy er et dansk brand med start i 2008, hvor brandet sendte den første kollektion af modetøj på gaden. Sziggy er skabt af den danske designer Barbara Wallin, der - med stor succes - har formået at skabe et dansk brand med et feminint og råt look med et touch af avantgarde. Nye kollektioner af modetøj fra Sziggy er meget inspireret af kulturen, moden og livet, som hersker i mange af verdens førende storbyer.

Sziggy er dog ikke kun garant for et unikt look, da det danske brand også formår at berige fashionistaer med modetøj, der er udført i kvalitetsmaterialer og udstyret med en fremragende pasform – pasformen har en unik evne til at fremhæve tøjets feminine silhuetter. Brandets udvalg af modetøj appellerer til fashionistaer med en elegant stil, der elsker modetøj med et kantet look og en aura af eksklusivitet og femininitet.

Brandets unikke koncept har gjort Sziggy til et populært brand hos fashionistaer over hele Danmark, og produktsortimentet byder på et væld af lækre tøjartikler – herunder toppe, jakker, skjorter, kjoler, shorts, bukser og strikvarer, som alle er beriget med unikke og spændende mønstre og detaljer. Sziggy sender to årlige kollektioner af modetøj på gaden, og de imponerer altid med stor kvalitet og et unikt look. 

Filter

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

Brug for hjælp?

Telefon: 8880 8686
Mail: info@miinto.dk

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

80.000+ produkter

Fra mere end 2000 brands

Nyttig information