SUMMER SALE - SPAR OP TIL 60% | Shop ekstraordinære tilbud direkte fra lokale butikker 

SUMMER SALE - Spar op til 60%

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

TIF TIFFY

Det danske brand Tif & Tiffy er lanceret på baggrund af en idé om, at lækre accessories er den nemme og hurtige vej til et trendy look. Derfor er Tif & Tiffy synonym med et væld af lækre accessories såsom huer, handsker, tørklæder, leggings og strømper, der er udført med et moderne og unikt look.

Accessories fra Tif & Tiffy er produceret i bløde og lækre tekstiler, og brandet er altid garant for accessories i fremragende kvalitet. Derudover er Tif & Tiffy karakteriset ved et stort produktsortiment af tørklæder, huer, handsker og leggings, som er designet i et væld af farver og beriget med trendy detaljer, der tilfører brandet et unikt look.

Tif & Tiffy nyder stor respekt i Danmark, hvor mange fashionistaer er forelsket i brandets udvalg af moderigtige accessories, men Tif & Tiffy er også et populært brand i lande udenfor Danmark såsom Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Holland. Tif & Tiffy appellerer til fashionistaer, som elsker at berige den personlige stil med et stort udvalg af lækre accessories til fordelagtige priser. 

Filter

24 resultater

  • 1
  • 1