Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Forside Brands Utzon
Back

Utzon

A. Leidersdorf er den kreative pelshandler, der lancerede Utzon for mere end 100 år siden. Siden starten har Utzon opbygget et unikt image over hele verden, hvor brandet nyder stor popularitet og associeres med pels-, læder- og skindvarer, der er garant for den fineste kvalitet.

Utzon formår til fulde at forkæle fashionistaer med stilrent, feminint og eksklusivt design i form af pelsfrakker, læderbælter og meget andet dametøj, der er udført i eksotiske materialer såsom ruskind og krodilleskind såvel som mink-, kanin- og vaskebjørnepels. Utzon appellerer til fashionistaer med en elegant og moderigtig stil, der elsker at nyde livet og investere i eksklusivt modetøj.

Fra et designmæssigt perspektiv er Utzon karakteriseret ved et intelligent og feminint look, som er udtænkt af brandets kreative direktør Pernille Utzon. Derudover er kvaliteten og håndværket altid i en klasse for sig, hvorfor Utzon også er medlem af The Purple Club – en unik klub for modebrands med design af eksklusive læder- og pelsvarer. 

Filter (1)

2 resultater

  • 1
  • 1