Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Gratis retur inden for 14 dage
Kurv 0

Din kurv er tom

Find dine yndlingsprodukter

Menu

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

Forside Brands Zwei
Tilbage

Zwei

Zwei er en tysk producent af tasker, punge samt andre accessories til kvinder. Brandet blev lanceret i 2008, og har en passion for form, farve og design, som er afspejlet i deres produkter. Zwei startede med at producere praktiske poser til cyklister, og udviklede sig senere hen til praktiske tasker med flot design. Dette førte til stor succes for brandet, som i dag har opnået international anerkendelse for deres lækre produkter. Zwei bestræber sig på hele tiden at udvide deres produktsortiment, så kunderne kan følge med i tidens trends og tendenser.

Berig din garderobe med Zwei

Zwei bygger på grundlæggende principper: klassisk design og materialer af høj kvalitet, som taler for sig selv. Kollektionerne fra Zwei bugner af kvalitetsprodukter såsom tasker, punge og tørklæder, som alle er af højeste kvalitet, så du kan nyde produkterne på længere sigt grundet de gode materialer. Så forkæl dig selv eller en du holder af med lækkerier til garderoben fra Zwei. Det er et køb du ikke vil fortryde. Med andre ord – Zwei er et must-have brand i enhver mode- og kvalitetsbevidst kvinde garderobe.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af tasker, punge og accessories til kvinder fra Zwei. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter (2)

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.