Spar 10% på ALT | Kode: MSS10
Spar 10% på ALT | Kode: MSS10
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Vinterjakker til damer

Vinterjakker er et must have, når vejrudsigten byder på sne, slud og kulde. De holder nemlig kulde og fugt på afstand, så du frit kan bevæge dig ud i det flotte vinterlandskab. Vinterjakker er dog ikke bare praktiske og funktionelle. De er tilmed også perfekte til at sætte det sidste finishing touch på dit look, og der er altså gode grunde til at investere i en fin og lun vinterjakke. Hos Miinto finder du et væld af smukke vinterjakker, som kan sætte prikken over i’et på dit look og løfte det til et helt nyt niveau.

Udvalget af vinterjakker til kvinder er enormt og heldigvis for det. De er ganske enkelt din redning på en kold vinterdag, så gør dig selv den tjeneste at tage et kig på de fine vinterjakker her på siden fra brands som Geographical Norway, Parajumpers, Canada Goose, Rockandblue og Moncler. Der skal helt sikkert nok være en enkelt eller to, som falder i netop din smag.

Gå vinteren i møde med stil

Når vinteren pakker Danmark ind i et tykt lag kulde - og til tider sne - er en god og ikke mindst flot vinterjakke et must have i din garderobe. I udvalget her på siden finder du både dunjakker, pelsjakker og frakker samt korte og lange vinterjakker. Derudover finder du vinterjakker i casual design samt de mere sporty og elegante af slagsen. Fælles for dem alle er, at der er lagt vægt på et varmt og flot look, som kan føre dig sikkert igennem vinteren.

Mange af vinterjakkerne er skabt i stilrene designs med enkle farver og snit, men du finder dog også figursyede modeller prydet med detaljer som en pelskrave og et taljebælte. Er du måske til vinterjakker, hvor der er knald på farverne, kan du ligeledes finde det hos Miinto. En stor del af vinterjakkerne er udarbejdet i funktionelle og praktiske materialer, hvor der er lagt vægt på åndbarhed, komfort og slidstyrke. En vinterjakke skal nemlig ikke bare holde dig varm, men også gøre det muligt for dig at slippe nemt af med varme og fugt, når du har den på.

Hvad end du foretrækker, er der således mulighed for at finde en vinterjakke, som til perfektion matcher dine præferencer. Falder du ovenikøbet for mere end én, er det desuden altid skønt og ikke mindst praktisk at have et par forskellige vinterjakker at veksle imellem.

Find en vinterjakke til dine behov

Populære trends, funktionalitet og unikke detaljer gør udvalget her på siden alsidigt og fyldt med valgmuligheder til din stil. Det kan dog indimellem være svært at finde den ”perfekte” vinterjakke, for bør man tage det sikre valg og anskaffe sig en afdæmpet og simpel vinterjakke, som passer til alt? Eller må man godt lege med farver og detaljer og dermed vælge en mere vovet og iøjnefaldende vinterjakke? Til det er vores korte svar: Du skal vælge netop dén eller de vinterjakker, der matcher din personlige stil og dit personlige behov, og som kan blive en fast del af din garderobe mange år frem.

Er du ude efter et ultra feminint look, der ikke går ubemærket hen i gadebilledet, kan du med fordel tage et kig på de smukke pelsjakker eller frakker. I al sin enkelhed oser især pelsjakkerne af femininitet og elegance med en finurlig twist, og de er altså den perfekte vinterjakke, når du ønsker et ekstravagant look hele vinteren. En enkel og elegant frakke er også altid rar at have hængende, da den nemt kan løfte et halvkedeligt og hverdagsagtigt outfit til nye højder.

Er du derimod ude efter et mere sporty vinterlook, bør du kigge nærmere på de klassiske forede jakker og dunjakker fra brands som Adrexx og Parajumpers. De kommer i et utal af versioner, og du har derfor rig mulighed for at finde en sporty vinterjakke, som passer til netop dine behov. Nogle af jakkerne har ovenikøbet aftagelig hætte og lommer.

Skal du på skiferie, og er du vild med at opholde dig udendørs i vintermånederne? I så fald bør du kigge nærmere på en skijakke. Der findes et væld af skijakker, og fælles for dem alle er, at de er vind- og vandtætte, så du ikke bliver kold af vinden og våd af sneen. Samtidigt er de også yderst åndbare, da du hurtigt kan komme til at svede ved eksempelvis at stå på ski. Hvis du gerne vil have en skijakke, som virkelig holder al fugt og kulde på afstand, bør du gå efter en med tapede sømme og justeringsmuligheder i ærmerne.

Filter
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

1203 resultater

Side 1 af 13

Næste

Side 1 af 13