Verdens bedste modebutikker samlet ét sted l Gratis fragt over 499.- og altid fri retur
Læs om levering i julen her
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Cowboyjakker til kvinder

Her på siden finder du hele Miintos udvalg af cowboyjakker i god kvalitet. Kvinder elsker den for det rå og tidløse look. Få jakker har så slidstærke egenskaber som en god cowboyjakke. Denim-materialet er kendt for sin høje kvalitet, hvilket gør jakken meget holdbar og er et rigtig godt valg til alle sæsoner og som overgangsjakke. På Miinto.dk kan du få cowboyjakker i både lyse og mørke nuancer og flere af modellerne er lavet med fede detaljer som slitage og forvaskede afblegninger, der giver jakken et råt look. Med den helt rigtige cowboyjakke kan du skabe et lækkert twist til ethvert outfit, der passer til din individuelle stil.

Cowboyjakker hele året

Cowboyjakken kan styles med stort set alt fra din garderobe og fungerer godt i alle sæsoner året rundt. Den er perfekt alene som sommerjakke, og i tilfælde af køligere vejr, i efteråret eller om vinteren, kan du altid bære en lækker striktrøje eller cardigan under din cowboyjakke. Her hos Miinto kan du desuden finde cowboyjakker, der både passer til et afslappet look, en festlig aften, samt på arbejdet. For at skabe et casual look kan du style en lys cowboyjakke sammen med en hvid t-shirt og en masse flotte accessories sammen med et par lækre støvler. Til en festlig aften i byen med veninderne kan du kombinere en sort eller en rød cowboyjakke sammen med en let kjole og fuldende sættet med flotte smykker og en smart taske. På arbejdet kan du bære en hvid cowboyjakke ud over en trendy tunika og en fin nederdel. En ting er sikkert - du går aldrig galt i byen med en lækker cowboyjakke.

Find din favorit i vores store udvalg

Med vores styles behøver du ikke gå på kompromis med din personlige stil. På Miinto.dk finder du et væld af både lyse, mørke, korte og lange cowboyjakker fra brands som Lee, Cream, Gestuz og Mos Mosh, samt mange flere fantastiske brands, som tilbyder et vælg af cowboyjakker, der passer lige til dig.

Filter
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

495 resultater

  • 1
  • 2
  • 5

Side 1 af 5

Næste
  • 1
  • 2
  • 5

Side 1 af 5