Gratis retur t.o.m. d. 15. januar 2022
Gratis retur t.o.m. d. 15. jan. 2022
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR indtil d. 15. Januar 2022

Forside Dame Jakker Poncho
Back

Ponchoer

Poncho. Ordet i sig selv er magisk og elegant på én og samme tid, og det samme er selve beklædningsdelen, der er tale om. For en poncho hører gamle traditioner til, og de førende modehuse verden over nyder at fortolke den elegante og feminine poncho. Derfor er den også et statement ud over det sædvanlige i dag. Og bedst af alt er, at den aldrig går af mode.

Ponchoen fungerer som en trøje uden ærmer. Vi ved godt, at det måske lyder en smule tosset, men den er god nok. Den er ikke kun elegant og noget, der kan forbindes med sjalet en smule. Her er der nemlig også tale om praktik, hvor du slipper for krøllede ærmer på skjorten og ubehagelige armhuler, når T-shirten strammer under din sweater. Her får du nemlig fri bevægelighed og nul krøl på skjorten.

Vi elsker ponchoen, og det kommer du også til, når den først er kommet ind i garderoben. Derfor har vi selvfølgelig sørget for et stort udvalg af ponchoer til dig lige her. Der er både tykke, tynde, farvede og klassiske modeller. Vi har det hele, og det er blot op til dig at vælge, hvilken en du foretrækker.

Ponchoens gamle historie holder ved i dag 

Ponchoen er en beklædningsdel, der har eksisteret i flere hundrede år. Den stammer oprindeligt fra indianerstammerne i Syd- og Mellemamerika, og bestod oprindeligt af et stykke vævet stof, hvori der i midten var lavet et hul til hovedet.

Den moderne udgave af ponchoen blev populær i Vesten i løbet af 1900-tallet, hvor førende modehuse begyndte at designe trendy ponchoer til verdens jetsettere. Siden har udviklingen taget til, og i dag er en poncho en inkarneret del af enhver trendy garderobe, og du kan ikke undgå at se de smukke silhuetter rundtomkring i Danmark.

Ponchoen er også både praktisk, smuk og et stykke kunst i sig selv. Alt efter materiale og model vil den have sit helt eget liv og dominerer ethvert outfit på sin egen måde.

Find et stort udvalg af lækre ponchoer hos Miinto

Da vi hos Miinto er en førende forhandler af modetøj, har vi også et unikt sortiment af moderigtige ponchoer, der matcher enhver stil og look – uanset personlige præferencer. Udvalget af ponchoer er stort og varierer meget i pris. Derfor kan du også finde en poncho, som passer til din økonomi. 

Ligeledes varierer det store udvalg meget i farvevalg, pasform, materialer og look, og det er altid muligt at finde en poncho hos os, der appellerer til din stil. Du finder alt fra den strikkede poncho, som du kan bruge som overtøj til efteråret, til en pelsponcho til vinter eller den elegante til festlighederne. Vi har sørget for at have det hele lige her.

Vi elsker brands, og du får alle de bedste hos os

Og når det kommer til forskellige brands, går vi heller ikke på kompromis. Vi har selvfølgelig samlet danskernes foretrukne af slagsen, og det gælder både hverdagsbrands og de mere eksklusive af slagsen. Så du kan sige hej til Levinsky, Stenströms og Stella McCartney eller shoppe løs blandt forskellige modeller fra Saint Tropez, Uldkompagniet og B.young. Og bare rolig, for det er blot få af de mange hundrede forskellige brands.

For hos os er der plads til alle. Både når det kommer til brands, og når det kommer til kunder. Derfor gør vi meget ud af at nøje udvælge de mange brands, vi tilbyder dig. Det giver også mulighed for at vælge mere end én poncho, så der er lidt til enhver anledning. For måske du skal have en til de helt fine begivenheder og en anden, der kan bruges til hverdag. 

Få et eksklusivt udtryk med en pelsponcho

Med en pelsponcho har du et utal af forskellige stylingmuligheder. Du kan både benytte den med bare arme på en lun dag og tage den over din læderjakke for at give et mere kontrastfyldt udtryk. En pelsponcho skaber et flot og feminint look og kan være med til at sætte det fineste touch på dit outfit. 

Samtidig er det en supergod tilføjelse til din garderobe, da den kan benyttes som overgangsjakke. Dette gør pelsponchoen superpraktisk og smart. Hos Miinto tilbyder vi et bredt udvalg af lækre pelsponchoer, som appellerer til den modebevidste kvinde, hvor de varierende prisklasser gør pelsponchoerne tilgængelige for alle kvinder. Dertil har vi modeller i lyse og de lidt mørkere nuancer. Du kan derfor finde lige præcis den pelsponcho, du går og drømmer om, her på Miinto.

Så gå på jagt i vores store udvalg, og find dine favoritter, når det kommer til vores ponchoer. Du får alt, hvad en overdel skal rumme, og det gør den til en uundværlig del i enhver kvindes garderobe. Din bedste ven, når du tager kjolen på og har brug for lidt ekstra varme, når du har brug for at style læderjakken, eller bare fordi du elsker den. Vi forstår dig godt.

Filter
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

413 resultater

  • 1
  • 2
  • 5

Side 1 af 5

Næste
  • 1
  • 2
  • 5

Side 1 af 5