Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Læderjakker til kvinder

En læderjakke anses af mange for at være et must-have i enhver kvindes garderobe. Læderjakken har engang kun været set som praktisk overtøj, der blev båret af de amerikanske piloter i krigstiden, men er nu en del af nutidens mode. Læderjakker er kun blevet mere og mere moderne, og den har nu status som en tidsløs item, som kan være med til at give dit look noget kant. En læderjakke kan benyttes til enhver lejlighed, og en jakke i ægte læder er en god investering, da den kan holde i mange år, og derfor vil være alle pengene værd. Læderjakken fås i mange forskellige modeller - fra den rå læderjakke med de fede detaljer, som en skæv lynlås og nitter på skuldrene til læderjakkerne i unikke, enkle, stilrene designs.

Style din læderjakke

Du kan med fordel kombinere en sort læderjakke med et par jeans, nogle flotte accessories og et par lange støvler for at skabe et rock’n’roll look. Ønsker du at skabe et mere underspillet og sofistikeret look, bør du gå efter en læderjakke i et enkelt design. En læderjakke behøves ikke nødvendigvis at blive kombineret med et par jeans, men kan også sagtens bæres sammen med et par pæne, mørke bukser eller en fin nederdel eller kjole sammen med et par flade støvler. Det er et sikker træk er at kombinere læderjakken med en simpel hvid top eller t-shirt, til både hverdag og fest, men du kan også sagtens kombinere den med en mønstret skjorte eller med en flot kjole for at skabe et mere sofistikeret look. En læderjakke kan kombineres med stort set alt i din garderobe, det er kun fantasien, der sætter grænser for hvilket look, du vil opnå. Brune læderjakker fungerer rigtig godt til hverdagen, hvoraf farverige læderjakker – måske i rød – kan fungere som et statement item og skabe blikfang.

Der findes en læderjakke til alle

Vi imødekommer alle slags personligheder, præferencer og behov. Miinto.dk bugner med forskellige styles, og du finder et imponerende udvalg fra populære og førende brands såsom Gestuz, MDK og Butterfly, samt mange flere skønne mærker, som måske har en læderjakke lige til dig. Der er noget for enhver smag.

Filter
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

791 resultater

  • 1
  • 2
  • 8

Side 1 af 8

Næste
  • 1
  • 2
  • 8

Side 1 af 8