Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

VESTE TIL KVINDER

En lækker vest formår på bedste vis at fuldende det perfekte look, og du finder et af Danmarks største udvalg af veste på Miinto.dk, da vi sætter en ære i at berige danske fashionistaer med lækre og moderigtige veste. Derudover består vores store udvalg af veste af modetøj i et væld af farver, materialer og design, og elsker du veste i skind, læder, pels, bomuld, kashmir og uld, er du kommet til det rette sted.

Det bugner med lækre veste i alskens farver og design, der er beriget med spændende og unikke detaljer. Med andre ord – Miinto.dk er synonym med moderigtige veste, der matcher ethvert look og er den perfekte tilføjelse til enhver garderobe.

De mange unikke og trendy veste til damer er garant for høj kvalitet, da de er designet af nogle af de mest unikke brands i modebranchen, såsom Dranella, Munthe plus Simonsen, Pulz, Furst, MAR&CO, Style Butler, Zento, Charlotte Bonnén, Margit Pels og Pelsnoer.Find den damevest, som passer til dig og din stil En vest har uendeligt mange anvendelsesmuligheder, og så er den med til at give dit outfit et helt særligt look. Veste findes i et hav af forskellige modeller med hvert sit unikke udtryk. Du kan næsten være helt sikker på, at en eller anden af disse modeller er at finde på årets største modescener. 

En damevest kan holde dig varm, men den kan også være med til at give looket ”the last touch”. Samtidig kan en cool vest være med til at skabe en legende tilgang til måder at klæde sig på. Hos Miinto finder du en vest til enhver anledning. Om du skal i byen, på job eller træne, vil du helt sikkert kunne finde en vest hos os, som passer til din stil og ønskede pasform. 

Hos Miinto finder du veste til damer i alle materialer og styles og fra et stort udvalg af kendte brands, lige fra Vila til Gucci, The North Face og Moncler. Du finder veste i en lang række materialer som skind, uld, fur, faux fur, ruskind, bomuld, strik og mange flere. Derudover finder du også dameveste i alle slags styles. Hos os finder du de klassiske veste til damer, men du finder også veste, som inspirerer til helt nye look og helt nye måder at bære sine outfits på. For en vest kan bæres på mange måder. Den kan bæres som ”the main piece” og “the showstopper”. Den kan bæres som et praktisk element i din påklædning, den kan bæres som en konservativ del af dit outfit, og den kan bæres som blandt andet en kjole. Der er næsten ingen grænser for, hvordan en vest kan bæres og styles. Strikkede og quiltede veste til damerEn strikket eller quiltet vest er ikke bare superskøn og dejlig varm at have på, den er også virkelig stylish og kan styles på mange måder. Med en strikket eller quiltet vest kan du tilføre et ellers normalt hverdagslook lidt ekstra. Du kan gå den klassiske vej og lade vestens farvetone være den samme som resten af dit outfit, eller du kan lade vestens farve skille sig ud, og dermed skille dig en smule ud fra mængden.

For at skabe lidt kant til dit outfit kan du også bære en strikket eller quiltet vest oven på en kjole. På den måde skaber du lidt kant, og også lidt kontrast, i dit outfit. Ved at bruge vesten på den måde kan du også understrege din silhuet på en underspillet måde, og du kan vise de former frem, som du har lyst til.

Lad en vest være “the key item” i dit look

En lang vest til kvinder kan være det centrale i dit outfit, og den kan bidrage til variation i din garderobe og din stil. Med en lang vest kan du virkelig sætte dit præg på bybilledet og bryde ud af normen for, hvordan og hvornår vi typisk bærer forskellige beklædningsgenstande. Vesten kan bruges hele året rundt, alt efter hvilket materiale den er lavet i. 

Du kan style din vest på mange forskellige måder. Har du købt en varm og lang vest og bruger den som overdel, kan du sagtens bære en lækker og ikke mindst varm sweater underneden. Er vesten meget enkel og minimalistisk, kan du style den med en sweater eller hoodie i en enkel farve for at beholde det enkle og typiske skandinaviske look. Men du kan også peppe outfittet op med en farverig sweater eller hoodie, som giver lidt ekstra farve til det ellers så ofte grå bybillede.

Du kan også style din vest med et cool, elegant eller farverigt bælte. Bæltet kan ikke bare være med til at fuldende dit look, det vil også kunne bruges til at skabe kontrast, form og spændende silhuetter, hvis det er det, du ønsker. Brug din vest som en del af dit work look Du kan bruge vesten til at skabe et casual og professionelt look til jobbet, hvor du bærer den ud over en langærmet trøje og til et par bukser eller en nederdel. Vesten kan bidrage med et klassisk og elegant work look med kant, men den kan også være med til at understrege at ”this means business”. 

Om du er til de mere enkle eller de farverige veste, det er op til dig og din personlige stil. Hos Miinto vil du helt sikkert kunne finde en vest efter din smag, og du kan også blive inspireret til at prøve noget nyt. Du kan eksempelvis prøve at bruge en lang vest som kjole. Vestens snit er ofte anderledes end en kjoles, og du skaber på den måde lidt kant, og så opnår du en lidt mere personlig stil. Veste til udendørs brug Vejret er lunefuldt, og det er ikke altid til at vide, hvad man skal have på. Ofte ender vi i tøj, som enten er for varmt eller for koldt. Med en vest går du sjældent galt i byen. I og med at armene holdes fri, og bryst og ryg dækkes i et foret materiale, holdes din krop i en behagelig temperatur. I vores store sortiment af dameveste til udendørsbrug finder du populære og anerkendte mærker som Gant, The North Face, Hugo Boss og Moncler. Er du på tur i skoven, på hiking eller noget helt tredje, hvor du især har brug for bevægelsesfrihed, så er en udendørsvest perfekt! Den sikrer dig, at du ikke får det for varmt, samtidig med at den holder kulden ude. 

Ud over at en damevest vil være rigtig god til efterårs- og vintersæsonen, er en let og knælang vest også perfekt som overtøj til foråret og som overgang til sommer. Hos Miinto kan du finde en række lækre veste og styles, som vil passe til dit look og dine outfits hele året rundt. Sporty veste Er din stil sporty, eller dyrker du udendørssport som eksempelvis løb eller fodbold, er en vest til damer perfekt til dig! Vesten sikrer dig mere bevægelsesfrihed ved armene, end mange jakker gør, de er ofte superbehagelige, især i koldt vejr. 

Mange af de veste, du finder hos Miinto, er også foret, hvilket betyder, at du ikke behøver at iklæde dig en stor sweater indenunder, men blot kan nøjes med at have dit almindelige løbe- og træningstøj på under. Veste til Damer fra MiintoPå Miinto finder du et bredt udvalg af veste til damer, der passer perfekt til enhver lejlighed. Vores kollektion spænder fra elegante pelsveste til afslappede denimveste, der kan give dit outfit et ekstra pift. Hver dame vest er designet med fokus på komfort og stil, så du kan se fantastisk ud uden at gå på kompromis med komforten. Uanset om du søger en vest til arbejde, en weekendtur eller bare noget hyggeligt at have på hjemme, har Miinto den rette vest til dig.


Side 1 Af 15

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.