Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Bomberjakker til damer

Bliv inspireret af vores udvalg af flotte og smarte bomberjakker, og find den der passer lige til dig.

Bomberjakkens historie

Bomberjakken blev oprindeligt opfundet under 1. Verdenskrig til luftvåbnet, hvor de dengang skulle holde piloterne varme i de åbne cockpits. Førhen var den designet i læder og pels, men efter at være blevet re-designet i polyester fandt den for alvor sin plads i modeverdenen og i manges garderober. I takt med at bomberjakken har vundet indpas i modeverdenen, er designet af den blevet videreudviklet, hvilket har gjort, at bomberjakken let kan tilpasses forskellige stilarter. Der findes nu rigtig mange typer bomberjakker, der kan være med til at udtrykke stil og humør. På Miinto.dk kan du finde den helt rigtige bomberjakke, der passer til netop din personlighed og stil.

Bomberjakker til enhver stil

Bomberjakken kan være med til at give dig et sporty og afslappet look. Så hvis du ønsker at gøre dit outfit lidt mere casual, er den helt perfekt. Herudover kan du køre street-stilen helt ud ved at have et par løse bukser, en cool sweater, et par gummisko med en grøn eller sort bomberjakke på. Du kan endda toppe den af med en sej kasket. Jakken kan i bund og grund kombineres med stort set alt i den moderne kvindes garderobe. Den kan nemt bruges både til hverdag, weekend, dag og aften. En bomberjakke i mønster eller print fungerer særdeles godt til at pifte et look op sammen med neutrale farver som sort eller hvid. Jakken fungerer perfekt som overgangsjakke til foråret og efteråret, da man kan bære en flot bluse eller en trøje indenunder, uden at det virker overvældende.

Find din favorit her

Vores store udvalg af bomberjakker på Miinto.dk byder på bomberjakker fra brands som American College, Urban Classic, Mos Mosh, Kenzo, Munthe og mange flere fantastiske brands. Hver af dem tilbyder bomberjakker i forskellige stilarter og trends, hvilket derfor giver dig en stor mulighed for at finde den perfekte bomberjakke til lige præcis din stil.

Filter
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

270 resultater

Side 1 af 3

Næste

Side 1 af 3