Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

DUNJAKKER TIL DAMER

En dunjakke til damer er bestemt ikke en dårlig investering, når man tager de kolde temperaturer på disse breddegrader i betragtning. Det skandinaviske vejr er kendt for dets kolde temperaturer og den barske vind, og det gælder, uanset om det er efterår, vinter eller tidligt forår. Men er din jakke foret med dun, kan du holde dig varm, selv når vinden blæser, og temperaturen pludselig dykker.

Fordi foringen består af dun eller fjer, vejer en dunjakke til damer ikke særligt meget og isolerer samtidig rigtig godt. Det gør en dunjakke til det optimale valg, når vinteren banker på. Samtidig ser en vinterjakke med dun altid moderigtig ud og giver en fed finish til dit outfit. 


Jakken med dun


Vinterjakken er designet med samme udgangspunkt som en dyne, og luften mellem dunene i jakken er med til at holde dig varm, når kulden nærmer sig. På den måde isolerer dunene dig og holder godt på varmen, som du producerer, når du bevæger dig rundt i vinterens kulde.

Nogle af jakkerne kan være designet med et rillemønster og nogle jakker fås med en række smarte detaljer. Det kan være pelskraver, snoretræk eller en smart spændedetalje ved maven, som giver et meget feminint udtryk.

Jakken kan grundet sin gode isolering kombineres med alt fra varme trøjer til smarte t-shirts og flotte blazere. Dunjakken fungerer særdeles godt som vinterjakke, hvor du kan matche den med dine favorit-støvler eller et lækkert halstørklæde. Så kan du gå vinteren i møde i ægte, skandinavisk, minimalistisk stil.

Du kan fx vælge en dunjakke til damer i en mørk og klassisk farve, som sort, mørkeblå eller brun, så jakken indrammer resten af dit outfit uden at stjæle spotlightet. Du kan også eksperimentere og vælge en dame-dunjakke i en kraftig eller lys farve som babyblå, rød, gul eller pink for at sætte ekstra farve på dit outfit her i vintermånederne. På den måde kan du gøre jakken til en del af dit outfit.

Det fede ved dunjakker til damer er netop, at de kommer i mange farver og med mange forskellige detaljer, så du har masser af muligheder for styling. Derudover fås jakkerne i mange forskellige længder, og det giver dig gode muligheder for at style et outfit, uanset hvad du skal. Den lange, klassiske dame-dunjakke fungerer supergodt til ture i byen og kan sagtens fungere som en del af dit outfit i stedet for noget, du bare tager over tøjet. En kort dunjakke kan derimod fx være perfekt til de mere aktive dage, hvor du har brug for stor mobilitet og samtidig vil holde dig varm. 


Dame-dunjakker i alle former og farver


Hos Miinto finder du netop et kæmpe udvalg af dunjakker til damer. Leder du således efter en kort dunjakke, der kun går til hoften, kan du finde den her på siden. Du kan bruge den til en lang kjole eller bare nogle jeans, og samtidig holde dig varm i kulden. En kort model er også oplagt til de mere sporty aktiviteter, fordi den giver god mulighed for, at du kan bevæge dig. Det kan sommetider være besværligt i en lang model, der netop på grund af længden kan forhindre de helt vilde bevægelser.

En længere dunjakke er dog også smart, da du holder dig varm ned over bagdelen og lårene. Sådan en jakke kan også bruges til diverse outfits og endda blive en del af selve outfittet – vi har dunjakker i alle mulige farver, såsom rød og grøn, og har selvfølgelig også den klassiske sorte dunjakke til damer. Det giver dig rigtig god mulighed for at vælge en jakke, der matcher din personlige stil.

Hos Miinto finder du et stort udvalg af både lange og korte jakker og veste med dun, som alle egner sig perfekt til de kolde vinterdage fra en række populære brands som Junge, Dolomite, Fransa og Queen of Divas, såvel som Tommy Hilfiger og Navahoo. De velkendte brands, som vi fører hos Miinto, sikrer dig en jakke af høj kvalitet, som du kan stole på i vintermånederne. Vi har nøje udvalgt alle de brands, vi fører her på siden, så du kun får de bedste jakker at vælge i mellem.


Stort og varieret udvalg på dunjakker til damer


Så forkæl dig selv med en ny varm dunjakke. Vores sortiment er baseret på det fysiske udvalg hos vores tilknyttede danske modebutikker, og det er både din sikkerhed for tøj af høj kvalitet, og for at vores sortiment konstant er opdateret med de nyeste styles og trends indenfor dunjakker. Det betyder også, at du altid har god mulighed for at følge med de nyeste trends og skifte den gamle jakke ud med en ny, trendy model.

Du har mulighed for at finde et væld af dunjakker i masser af størrelser og designs, så der er noget for enhver smag. Det giver dig god mulighed for at udvælge lige præcis den eller de modeller, der passer til din unikke stil. Det gælder, uanset om du er til en kort, sporty model eller en længere, klassisk model. Selv hvis du er til veste med dunfyld, finder du en model hos Miinto.

Vi sørger løbende for at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Se hele Miintos sortiment og bliv inspireret af de mange cool dunjakker til damer her på siden. Har du brug for hjælp, eller har du spørgsmål til vores sortiment, sidder vi klar på telefon 88 80 86 86 mellem 8-22 og i vores livechat hele dagen.

Side 1 Af 21

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.