Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Dunjakker til damer

En dunjakke er bestemt ikke en dårlig investering, når man tager de kolde temperaturer på disse breddegrader i betragtning.

Jakken med dun

Vinterjakken er designet med samme udgangspunkt som en dyne, og luften mellem dunene i jakken er med til at holde dig varm, når kulden nærmer sig. Nogle af jakkerne kan være designet med et rillemønster og nogle jakker fås med en række smarte detaljer. Det kan være pelskraver, snoretræk eller en smart spændedetalje ved maven, som giver et meget feminint udtryk. Jakken kan grundet sin gode isolering kombineres med alt fra varme trøjer til smarte t-shirts og flotte blazere. Dunjakken fungerer særdeles godt som vinterjakke, hvor du kan matche den med dine favorit-støvler eller et lækkert halstørklæde.

Dunjakker i alle former og farver

På Miinto.dk finder et kæmpe udvalg af dunjakker. Leder du således efter en kort dunjakke, der kun går til hoften, kan du finde den her. Du kan bruge den til en lang kjole eller bare nogle jeans, og samtidig holde dig varm i kulden. En længere dunjakke, er også smart, da du holder dig varm nedover bagdelen og lårene. Sådan en jakke kan også bruges til diverse outfits og endda blive en del af selve outfittet – vi har dunjakker i både rød og grøn, og har selvfølgelig også den klassiske sorte dunjakke. På Miinto.dk finder du et stort udvalg af både lange og korte jakker og veste med dun, som alle egner sig perfekt til de kolde vinterdage fra en række populære brands som Junge, Dolomite, Fransa og Queen of Divas, såvel som Tommy Hilfiger og Navahoo.

Stort og varieret udvalg på dunjakker

Så forkæl dig selv med en ny varm dunjakke. Vores sortiment er baseret på det fysiske udvalg hos vores tilknyttede danske modebutikker, og det er både din sikkerhed for tøj af høj kvalitet, og for at vores sortiment konstant er opdateret med de nyeste styles og trends indenfor dunjakker. Du har mulighed for at finde et væld af dunjakker i masser af størrelser og designs, så der er noget for enhver smag. Vi sørger løbende for at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Se hele Miintos sortiment og bliv inspireret af de mange cool dunjakker.

Filter
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

2426 resultater

Side 1 af 25

Næste

Side 1 af 25