Vind en vintage designertaske 28 Okt - 3 Nov | Deltag her
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Cazzac (0)

Cazzac
Cazzac er et brand med en stor evne til at berige fashionistaer i store dele af Europa med et bredt udvalg af tasker og punge, der kombinerer mode og kvalitet til UG. Cazzac er, med andre ord, synonym med et væld af moderigtige tasker og punge, der appellerer til mode- og kvalitetsbevidste kvinder i alle aldre, og brandets unikke sortiment af tasker, punge og rygsække kan anskaffes til priser, som alle har råd til.

Fra et designmæssigt perspektiv er Cazzac garant for et karakteristisk look, der er udført i en klassisk stil med enkelte, unikke detaljer, som beriger brandets sortiment af punge, rygsække og tasker med en ekstra dimension. Derudover er udvalget af accessories hos Cazzac karakteriseret ved neutrale, naturlige farver, der fremhæver brandets klassiske look på bedste vis – Cazzac er et perfekt match til enhver stil.

Cazzac er dog et moderne brand med fokus på mere end unikt design, og brandets sortiment af tasker, punge og rygsække er udført i lækre materialer såsom læder og skind – kvalitet er altid en selvfølge med modeartikler fra Cazzac. De lækre materialer er et ideelt match til brandets klassiske look, og det fordelagtige prisleje har gjort Cazzac til et populært brand hos modeelskere med en hang til accessories. 

Filter Ryd alt

KØN

Ingen resultater

Kategorier

Ingen resultater

UNDERKATEGORI

Ingen resultater

Størrelser

Ingen resultater

Farver

Ingen resultater

0 Produkter fundet
Filter

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands