Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

HERRESKO

På Miinto har vi et stort udvalg af herresko i mange forskellige modeller og materialer, som passer til netop dig. For de fleste mænd er et par flotte sko med til at komplimentere resten af dit outfit. Du kan finde sko til ethvert formål, om det er til hverdag eller til fest i byen med vennerne. Vi sørger for, at vores udvalg altid er meget bredt, og samtidig passer til mænd i alle aldre. Sko er nemlig med til at signalere hvem vi er, og udrykke vores individuelle stil som f.eks. vores interesse eller personlighed. På Miinto.dk har vi sko, som du kan bruge året rundt, selvom nogle sko passer bedre til visse årstider. De farverige espadrilles og de flotte sandaler fungerer særlig godt til varmt forår- og sommervejr sammen med et par shorts og en smart t-shirt. Vores udvalg af vinterstøvler og boots er særlig velegnet til, når temperaturen falder, og der er brug for et par varme og velisolerede sko.


Sko til enhver smag og anledning


Til hverdag kan du f.eks. kombinere et par smarte sneakers med et par lækre jeans og en varm trøje for at skabe et afslappet look. Du kan også vælge, at kombinere dine jeans med et par flotte boots og style den med en trendy skjorte i tern eller mønster. De afslappede loafers er også særligt brugbare til hverdag, hvor du kan kombinere dem med stort set alt i din garderobe, og er med til at give dig et casual look. Hvis du derimod har et vigtig møde, er det vigtigt, at have de rette sko til jakkesættet. Et par pæne sko i læder og i neutrale farver, som sort eller brun, fungerer rigtig godt hertil. Et par pæne sko er generelt med til, at give et elegant look, som du kan bruge både til en dag på jobbet eller til en festlig begivenhed. Kollektionerne af herresko byder på en masse forskellige mærker, som hver tilbyder diverse former og farver.


Sådan vælger du det rigtige par sko


Dit valg af sko afhænger selvfølgelig af, hvem du er, og til hvilke anledninger de skal bruges. For mange kan det godt være en udfordring at finde de helt rigtige hverdagssko for eksempel. Det kan det umiddelbart af de grunde, at du sikkert ønsker, de sidder godt, samtidig med at de skal være pæne og stilede. Et godt udgangspunkt er altid at kaste lidt ekstra penge efter et par herresko, hvis du har et ønske om at have dem mange år frem.

Det er klart, at de sko, der oftest er lidt dyrere end  de andre, holder i længere tid. Derfor har vi også samlet en håndfuld fede brands til dig, så der er lidt for enhver smag. Hvis du allerede har et yndlingsbrand, som du ved leverer god kvalitet, så kan du med god samvittighed finde dem nederst på vores side. Måske er der kommet helt nye herresko til, som du umuligt kan undgå at se. Vi sørger nemlig hele tiden for at opdatere siden, så du altid har mulighed for at finde et par, der falder bedst i din smag.


Disse herresko bør du overveje at have i garderoben


Modebilledet ændrer sig konstant, og der kommer hele tiden nye sko til. Derfor kan det være lidt en kunst i sig selv at beslutte sig for, hvilke sko der er ideelle at have i garderoben. Herreskoene er altid et godt udgangspunkt at starte med, når du skal optimere din garderobe. På mange arbejdspladser forventer de, at du kommer i pæne og velpudsede sko. Står du for eksempel og skal i gang med dit første rigtige voksenarbejde efter endt uddannelse, er der som regel flere grunde til, at SU-garderoben kræver en opgradering.

For det første er det vigtigt, at du er godt klædt på til dit nye, rigtige job. For det andet har du forhåbentlig også fået flere penge mellem hænderne, som du nu blandt andet kan bruge på at købe et par nye sko. Sko til mænd fås heldigvis i mange forskellige varianter og kvaliteter. Samtidig betyder det også noget, om kvaliteten og dermed skoenes levetid er i orden. Her skal du beslutte dig for, om dine sko skal være mere klassiske, sporty, formelle, dyre eller billige. Når du har gjort det, kan du begynde at afgrænse din søgning.


Sådan afgrænser du din søgning, når du leder efter sko til mænd


Der er mange beslutninger at træffe, når du skal finde et nyt par herresko. Derfor har vi på miinto.dk også gjort det muligt for dig at afgrænse din søgning ved hjælp af vores søgefunktionsværktøjer nedenfor. Her kan du selv filtrere din søgning, så du for eksempel vælger brand, farver, størrelser, pris, udsalg eller mest populære. Det gør det generelt lidt nemmere for dig, når du skal vælge.

Ude i venstre hjørne har du desuden mulighed for at vælge skomodeller. Når vi taler om sko til mænd, findes der som sagt mange forskellige varianter. Er du på jagt efter skoene til det nye, rigtige voksenjob, kan du klikke på Business-sko og komme godt fra start.

Side 1 Af 471

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.