Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

DAMETASKER

Uanset hvilken type taske, du er på udkig efter, er der inspiration at hente i Miintos store sortiment. Hos Miinto har vi skabt vores eget lille univers af forskellige flotte tasker til kvinder. Du finder altså et væld af forskellige designs, der med garanti kan peppe ethvert outfit op.

Vi har sørget for, at der er tasker til enhver anledning og ethvert formål fra populære brands som Núnoo, Adax, Mulberry og mange flere. Et taskekøb er ikke nødvendigvis med udgangspunkt i ren og skær æstetik. Det kan derimod også være med udgangspunkt i funktionalitet. Skal du eksempelvis bruge en arbejdstaske eller rejsetaske, er det vigtigt at have fokus på især ergonomi og slidstyrke, således du hverken får problemer med ryg og skuldre eller en taske, som ikke kan modstå de hårde arbejdsforhold. Rejsetasker og arbejdstasker skal nemlig kunne holde til lidt af hvert, og derfor skal de naturligvis også være udarbejdet i slidstærke og holdbare materialer.

Vores udvalg af tasker spænder bredt, og du finder tasker i forskellige størrelser, i forskellige designs og med forskellige egenskaber. Dyk ned i vores skønne udvalg af tasker her på siden. Der er med garanti en taske eller to, som vil falde i din smag.


Funktionalitet er alfa og omega


Hos Miinto er vi vilde med tasker. Tasker er ofte en uundgåelig del af et outfit, for det er ikke altid, at du lige har lommer, hvor mobiltelefonen eller pungen kan opbevares. Derudover er mange kvinder også altid godt forberedt, og derfor rummer tasker ofte mere end blot en mobiltelefon og en pung. Der skal også være plads til lidt makeup, hårpynt, høretelefoner, lommeletter, håndsprit, læbepomade og meget andet.

Man kan næsten tale om en vaskeægte Mary Poppins-situation, idet der indimellem ikke er grænser for, hvad vi hiver op ad vores tasker. Som skrevet indledningsvist er tasker altså ikke kun æstetisk flotte, men derimod også yderst praktiske, når du gerne vil have samling på og overblik over alle dine ting. Derudover har nogle skuldertasker justerbare stropper og remme, således du både kan bruge dem som en almindelig skuldertaske, crossbody og håndtaske. På den måde har du en 3-i-1-taske, som nemt kan styles alt efter behov.


Tasker til kvinder med de fineste detaljer


Tasker behøver ikke at være kedelige, blot fordi de er funktionelle. Tværtimod. De kan også sagtens have fine detaljer, som tilfører noget unikt og særpræget til dit look, lige så vel som de kan være udarbejdet i skønne materialer såsom læder og skind. Hos Miinto finder du et væld af flotte tasker til kvinder, hvor der er gjort meget ud af de små detaljer. Det gælder både i forhold til materialevalg, men også i forhold til selve designet. Skønne brands som Gucci og Hvisk er kendt for deres farverige designs prydet med dekorative detaljer, der i den grad gør sig bemærket i gadebilledet. Adax er derimod kendt for deres klassiske taskedesign i skind, mens RAINS’ design er karakteriseret ved deres minimalistiske snit og linjer i afdæmpede farvevalg.


Lad tasker sætte prikken over i’et på dit look


Måske er du ved at sammensætte det perfekte look, men mangler lige det sidste for at fuldende det? Netop her kommer tasker ind i billedet. Tasker til kvinder er en fantastisk måde at sætte prikken over i’et på dit outfit på. Du kan eksempelvis tilføre kant til et feminint udtryk med en rå, sort skindtaske med nitter og chunky remme og spænder. Omvendt kan du også skabe harmoni i dit look ved at vælge en simpel taske i et enkelt og klassisk design. En taske, der matcher din stil, kan binde hele dit look sammen, således der er en rød tråd imellem alle elementer, mens en mere vovet og iøjnefaldende taske, som skiller sig ud, kan give dit look en særpræget og unik twist.

Mulighederne med tasker er mange, og derfor er det naturligvis en god idé at have flere forskellige tasker at vælge imellem. På den måde kan du nemlig altid sammensætte et look til perfektion, hvor tasken måske endda har den bærende rolle. Lad dig inspirere af skønne brands som Marni, Gucci, Chanel, Prada, og Saint Laurent, som alle er klar til at tilbyde dig tasker i topkvalitet. Hos Miinto har vi tasker til enhver anledning og til enhver smag, uanset stil, design og præferencer. Er du mere til Gucci tasker, har vi også et bredt udvalg af deres mest populære modeller. Så dyk endelig ned i vores finurlige og flotte univers af tasker til kvinder, og lad dig forføre at forskellige stilarter, brands og materialer.


Forskellige tasker til forskellige kvinder


Tasker er slet og ret en nødvendighed i enhver kvindes garderobe. De er uundværlige i forhold til at holde styr på diverse ting og sager såsom nøgler, pung og solbriller. Derudover tjener de naturligvis også et vigtigt formål i forhold til at sætte prikken over i’et på ens look, og de kan i høj grad fungere som fashion statements.

Hvilken taskemodel passer til din hverdag og din personlige stil? Er det den klassiske og elegante håndtaske, eller er det en smart bæltetaske? Måske er det den yndige clutch, der er helt perfekt? Alternativt den praktiske rygsæk hvis du gerne vil have hænderne fri? Ellers er den geniale skuldertaske for mange også et oplagt valg.

Det kan føles som en jungle at finde rundt i, og at finde den perfekte taske er bestemt ikke nogen nem opgave. Den skal gerne passe både til dagens gøremål og til dit outfit. Heldigvis er der et væld af muligheder at vælge imellem, og du kan her læse mere om de mange forskellige slags tasker.

Side 1 Af 489

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.