Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

JEANS TIL KVINDER

Enhver modebevidst kvinde bør som minimum have to par skønne jeans i skabet. Både et par sorte og et par klassiske, blå jeans er tæt på uundværlige, da de kan styles på et væld af forskellige måder afhængigt at anledningen.

Jeans er en modeklassiker, som passer til stort set hvad som helst. Denimbukser er ganske enkelt en helt essentiel del af den gennemførte garderobe. Jeans kommer i et væld af forskellige farver og pasforme, og du kan derfor også finde modeller, der passer perfekt til netop dig. din personlige stil og kropsbygning. 

Uanset om du skal til fest, på arbejde eller ud at spise med veninderne, kan du troppe op iført lækre jeans. Dine jeans vil derfor med stor sandsynlighed også komme til at redde du ud af massevis af tøjkriser i deres levetid.

Netop fordi du kommer til at bruge dine jeans igen og igen, bør du også gøre dig selv den tjeneste at investere i nogle virkelig gode af slagsen. Der er ikke meget, der er værre end at være iført et par ukomfortable jeans. Et par jeans, der enten sidder for stramt eller for løst er ganske enkelt tæt på uudholdelige at have på. Du kommer derfor heller ikke til at føle dig godt tilpas i sådan et par, og dét er en skam.

Lige så ubehageligt som det er at have jeans på, der ikke passer ordentligt, lige så fantastisk er det at hoppe i det helt perfekte par. Her hos Miinto har vi samlet en lang række forskellige jeans fra nogle af de førende brands på markedet. Dermed bliver det forhåbentlig en smule nemmere for dig at finde dine nye yndlingsbukser, som du kommer til at bruge igen og igen.


Find dit perfekte jeans fit


Her på siden kan du få styr på de mange forskellige jeansmodeller. Du kan blive klogere på, hvordan de forskellige pasforme sidder, og hvordan de kan styles. Jeans passer til alle - både til kvinder med former og til de helt petite kvinder. Det gælder blot om at finde det helt rette fit.

Du kan finde alt lige fra højtaljede jeans med stretch til lavtaljede jeans med huller. De kommer både med helt lange ben og i en stumpebuksudgave. Kort sagt er udvalget af jeans en helt fantastisk jungle for sig. Denne jeansguide har til formål at hjælpe dig med at navigere i jeansjunglen, og vi kigger blandt andet nærmere på pasform og taljehøjde.

Skinny jeans

Skinny jeans gjorde for alvor deres indtog i starten af 00’erne. Den dag i dag har de fortsat en central rolle i modebilledet, og stort set alle moderne kvinder har et par skinny jeans i garderoben. I dag er der dog mere elastik i, end der oprindeligt var. Dette kombineret med forbedret slidstyrke har gjort skinny jeans til en behagelig og uundværlig del af basisgarderoben.

Skinny jeans er, som navnet antyder, tætsiddende jeans, der fremhæver ens figur ved at konturere benene og hofterne. Typisk er de fremstillet i denim med en hel del stræk i, og dette gør dem behagelige at have på og bevæge sig i.

Skinny jeans sidder tæt hele vejen fra hoften til anklen og viser dermed din silhuet frem på fineste vis. Pasformen er perfekt til dig, der gerne vil have dine ben til at syne længere og som generelt gerne vil markere ben og hofter.

Skinny jeans til kvinder passer ind i langt de fleste garderober, da de kan tilpasses mange forskellige stilarter. De fungerer som en god base i et outfit og kan gøre det nemt for dig at fremhæve dine statement items. Tag eksempelvis en chunky striktrøje på til eller brug flere lag sammen med dine skinny jeans. Dette kunne eksempelvis være en lækker skjorte med en trøje ud over eller en blød top og en cardigan. I alle disse kombinationer får du et fedt, casual look, hvor de bløde og oversized items står i kontrast til det slanke look, der skabes med dine skinny jeans.

Skinny jeans er dog langtfra kun til det afslappede look og kan i høj grad også styles op, når du skal til fest. Tag eksempelvis højtaljede skinny jeans på sammen med en fin top og et par skønne stiletter, og du er klar til en tur i byen. Bruger du dem sammen med en figursyet T-shirt eller skjorte og blazer, er looket perfekt til en dag på arbejde.

Du kan altså skabe alt lige fra et professionelt look til et mere afslappet eller festligt look med skinny jeans, og netop derfor er de også essentielle at have i garderoben.

Straight jeans

Straight jeans slår aldrig fejl. De passer til langt de fleste, og de kan tilpasses alle situationer. Det er ganske enkelt ikke en overraskelse, at dette snit bliver ved med at være relevant trods tidernes skiftende trends. It’s a classic!

Straight leg jeans har et klassisk snit, som passer til enhver stil og ethvert look. Straight jeans sidder hverken for løst eller stramt. De har derimod et helt tilpas fit, hvor de sidder til fra hofte til knæ, hvorefter de fortsætter helt lige nedad til anklerne. Disse jeans kan tilpasses alt lige fra et afslappet look til et festligt eller professionelt look alt efter stylingen.

Pasformen gør denne jeanstype alsidig i sit udtryk, og straight jeans passer derfor også til langt de fleste - både i forhold til pasform og i forhold til look. For et enkelt, men sikkert hverdagsoutfit kan du kombinere dine straight leg jeans med en tætsiddende trøje eller en striktrøje i de koldere måneder. Sæt prikken over i’et på looket med et par fine sko eller en støvle med lidt hæl. På jobbet kan du tilføje en klassisk blazer til looket samt et par sorte chelsea boots og en businesstaske. Så er du både professionel og chic på én gang.

Straight jeans er meget alsidige - uanset om de er i klassisk blå denim eller i den sorte udgave. Gå amok i farver i form af højrøde eller blå toppe og bluser og kombiner på kryds og tværs med dine straight jeans for et lækkert, personligt look.

Boyfriend jeans

I stærk kontrast til de populære skinny jeans findes de nu yderst populære boyfriend jeans, som i særdeleshed har sat sit præg på modebilledet inden for de seneste år. Hvem siger, at man ikke kan være casual, komfortabel og stilfuld på én og samme tid?

Boyfriend jeans har det perfekte udtryk til et mere afslappet look, hvor der er fokus på komfort og bevægelighed. Boyfriend jeans imiterer herrernes jeans ved at sidde løst omkring hofter og lår og have lidt bredere bukseben ned til anklerne.

Hvad der måske umiddelbart syner som et par bukser, der kun passer til det casual weekend-look, kan dog styles op og ned efter anledning. Du kan således også få glæde af boyfriend jeans både på jobbet, og når du skal til fest. Mulighederne er uendelige!

Smøg benene op på dine boyfriends jeans for at give dem et lidt drenget og stumpet look. Kombiner gerne med fine strømper, der kan titte frem. Lader du sømmene være foldet ud, får du et enkelt look med rene linjer.

Match dine boyfriend jeans med et par klassiske loafers eller et par sneakers og en skjorte. På den måde får du et udpræget cool tomboy-look. Hvis du vil style dit outfit lidt mere op, kan du tage et par højhælede sko eller pumps på til – på den måde får du sat et elegant og feminint touch på looket. Dette kan du med fordel også gøre, hvis du kører det helt enkle look med boyfriend jeans og en lækker, hvid T-shirt. Style outfittet med lækre accessories såsom en smuk håndtaske i læder eller et flot tørklæde med stilede detaljer for at sætte kronen på værket.  

Bootcut jeans

Bootcut jeans er en gammel kending, der er kommet tilbage i garderoberne hos mange modeelskere den seneste tid. Prøv et par bootcut jeans for at give dit outfit en retro vibe og en yderst moderne silhuet.

Bootcut jeans sidder tæt om hofter og ben samt ned til knæ, men bliver så bredere i snittet og svajer typisk ved anklerne. Deres pasform slanker og forlænger benene og giver dermed en flot og feminin silhuet. Cuttet fremhæver ganske enkelt de kvindelige former på fineste vis. Skab din egen personlige stil ved at bringe 70’ernes jeans-darling ind i din garderobe.

Som det fremgår af navnet, giver disse jeans plads til støvlerne. Det kan du med fordel udnytte. Tag derfor dine yndlingsstøvler på og skab det perfekte look til hverdag. Fordi bootcut jeans fremhæver bagdelen og benene så flot, kan du vælge at understrege dette med en stramtsiddende top. Du kan også skabe kontrast med en mere løstsiddende skjorte - eventuelt med et french tuck-in. Jeansene kan bruges til alt lige fra vigtige forretningsmøder til caféture med veninderne og store fester. Kombiner dem med en flot læderjakke eller en klassisk blazer samt dine yndlingsaccessoires.


Jeans detaljerne


De unikke variationer af jeans skaber en masse muligheder for et look, som passer lige til dig!

Vælg de rigtige lommer til din bagdel - det kan gøre en stor forskel for looket! Store lommer får bagdelen til at synes mindre, mens små lommer får den til at se større ud. På samme tid har lommernes placering også en effekt; jo længere væk de er placeret fra hinanden, des bredere vil hofter og bagdel se ud bagfra. Hvilken effekt ønsker du, at dine jeans skal have?

Blegningen af jeans skabes ved klor, som neutraliserer den blå eller sorte farve i denimmaterialet. Dét er med til at skabe et mere råt look, hvor jeansene ser lidt mere brugte ud. Bleached jeans er perfekte til sommerlooket med en T-shirt og et par sneakers til.

Ripped eller distressed jeans er perfekte til at give et outfit kant. De ripped detaljer ses i form af revner og huller eller slidte detaljer, som er skabt ved hjælp af eksempelvis sandpapir. Detaljerne på jeansene giver en ekstra casual og cool effekt. Brug dem til at nedtone dine fine toppe eller stiletter med eller sammensæt dem med en læderjakke for at understrege det cool og rockede.


Find det jeanscut, der passer dig allerbedst


Der findes jeans, der sidder på vidt forskellige måder. Uanset din kropsform kan du derfor også finde jeans, som passer helt perfekt til netop dig. Afhængigt af, hvad du gerne vil fremhæve ved din krop, kan du finde forskellige jeanstyper, som er særligt ideelle for dig.

Vil du gerne fremhæve dine ben, kan du eksempelvis med fordel vælge at kigge på bootcut jeans. Sådanne har et let svaj ved anklerne, og det får dine ben til at syne længere. Særligt hvis du kombinerer en sådan buks med et par høje hæle, kan du sætte fokus på dine lange, flotte ben.

Ønsker du at drage opmærksomheden imod din bagdel, kan det give god mening at kigge efter et par skinny jeans. Med et par skinny jeans, der smyger sig flot omkring bagdel og ben får du sat fokus på netop disse områder.

Ud over at du kan kigge på selve buksemodellen, er der også god grund til at kigge på baglommerne. Afhængigt af, hvor store eller små disse er samt deres placering i forhold til hinanden kan du nemlig ”snyde” din bagdel større, mindre, rundere eller hvad end du nu ellers måtte have lyst til.


Forskellige jeanstyper til forskellige stilarter


Du går stort set aldrig galt i byen med et par stramme, sorte jeans. Et sådant par bør alle kvinder have i deres klædeskab, for de kan bruges i et hav af forskellige situationer. Brug eksempelvis dine sorte skinny jeans sammen med en florlet top og et par stilletter til sommerfesten. Hvis vi bevæger os i modsatte boldgade, kan du også style dem med et par chunky støvler og en stor striktrøje, når du skal ud i efterårsvejret.

Vil du skabe et særligt street look, kan det give god mening at kigge på baggy jeans eller på boyfriend jeans. Sådanne har et behageligt, løst fit og giver et mere afslappet look. Mange jeans i disse stilarter er ripped, hvilket giver dem et endnu mere afslappet udtryk.

Ønsker du at få fingrene i et par cowboybukser, som balancerer lige på grænsen imellem skinny jeans og boyfriend jeans? Så skal du have fat i et par straight jeans. Straight jeans sidder til, men sidder ikke decideret stramt.


Jeans fra alle de bedste brands


Her hos Miinto kan du finde jeans fra nogle af de absolut bedste brands på markedet. Det gælder eksempelvis Pulz Jeans, Mos Mosh, Ivy Copenhagen, Cambio og Piezak Jeans. Alle disse mærker har specialiseret sig særligt i jeans til kvinder, og de har derfor også særdeles godt styr på netop sådanne.

Fælles for alle disse brands er, at der hos dem er fokus på den gode kvalitet og den gode pasform. De går langt for at sikre, at deres jeans sidder lige, som de skal, således at du kan føle dig på toppen af verdenen i dem.

Vil du gerne have fingrene i et par nye, skønne jeans, er du derfor også endt det helt rigtige sted. Uanset kropsform, personlig stil og dine præferencer, kan du finde perfekte jeans her hos Miinto.

Side 1 Af 96

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.