Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

SANDALER TIL DAMER

Sandaler og bare fødder indgår ganske sikkert i enhver kvindes beskrivelse af sommer og varme, og det at kunne hoppe i et par lækre, luftige og lette sandaler er en fantastisk og dejlig følelse. Et par sandaler er et ’must-have’ i sommergarderoben, og er uundværlige, når vejret bliver lunt og/eller når ferien står for døren. De nederste beklædningsdele er tilmed noget, vi kvinder ikke kan få for mange af, så et par nye sandaler, eller flere par, er vel altid på sin plads at investere i. Især fordi at man med et par sandaler lynhurtigt kan ændre sit outfit på en helt ny og forfriskende måde. For kvinder er det oftest gennem outfittet, at personligheden udtrykkes, og derfor er det vigtigt at finde det helt rigtige par.

Her hos Miinto finder du nemt og hurtigt et eller måske flere par nye sandaler, uanset om du er til de klassiske modeller eller sandaler fra helt nye designere og sandaler med eller uden hæl.


Stort udvalg af sandaler


Her på siden har vi et utal af sandaler til kvinder i forskellige modeller, former og farver og fra en masse lækre brands. Da vi ved, at ingen fødder er ens, og alle har deres egen smag og stil, er vi gået langt for at finde et bredt udvalg, så du her hos Miinto kan finde sandaler til alle og enhver. Prøv f.eks. et par ergonomiske og lækre sandaler fra det populære tyske kvalitetsbrand Birkenstock, der i dag sælges over hele verden, eller vælg et par moderigtige og feminine sandaler fra Dolce & Gabbana eller Versace. 

Du finder nemt lige præcis de sandaler, du leder efter, ved at bruge vores smarte sorteringsfilter i toppen. Her kan du vælge at sortere vores mange sandaler efter pris, farve, størrelse eller brand.


Sandaler, der passer til denne sommer


Sandaler er at finde alle steder i gade- og modebilledet, når vejret bliver lunt, og dette er ikke uden grund. Damesandaler er topmoderne, og kan give det helt rigtige touch til ens sommeroutfit.

Tilmed er mange sandaler nemme og hurtige at hoppe i, og giver luft til fødder og tæer, når varmen melder sig. Sandaler er uundværlige, og mange søger efter det helt perfekte par. Det er nemt at finde damesandaler online, men ikke desto mindre kan det være svært at finde det helt rigtige par, da modebranchen bugner med brands, der er garant for smarte sandaler. Her hos Miinto har vi gjort forarbejdet for dig og fundet et godt udvalg af de allerbedste sandaler, der passer til denne sommers mode, uanset om du skal på stranden eller til fest. 


Køb dine nye sandaler online hos Miinto


Vi ved, at det kan være svært at købe sandaler online, og derfor giver vi dig også 14 dages gratis returret på dine sandaler, så du hurtigt og nemt kan få byttet dine sandaler, hvis det ikke var den rigtige størrelse, eller de ikke passede perfekt til dit outfit. For at lette byrden for modeelskere og fashionistas har Miinto.dk samlet et af Danmarks største udvalg af trendy sandaler, og produktsortimentet er synonymt med smarte sandaler til enhver stil og ethvert look. Der er sandaler at finde til enhver smag, hvad end man er til de feminine sandaler med eller uden hæl, sundhedssandaler eller den sporty udgave såsom eksempelvis de såkaldte klip-klappere, der appellerer til et mere casual look.


Find sandaler fra populære mærker


På siden her finder man sandaler fra forskellige danske og udenlandske brands, og man kan helt sikkert finde et eller flere af sine favoritmærker. Blandt andre er populære brands såsom Sofie Schnoor, Billi Bi og Birkenstock repræsenteret i det store udvalg, og du vil med garanti finde det helt rigtige par damesandaler, som du glædeligt kan iklæde dig hver dag i en lang og varm sommer. Gå på opdagelse i vores online sortiment, der konstant bliver opdateret, således at du kan investere i et par sandaler, der er designet efter de nyeste trends, der gør at du kan klæde dig på til enhver begivenhed, der må byde sig.


Sandaler til alle formål


I over 3.000 år har vi mennesker faktisk gået med sandaler, men på trods af, at sandaler hører til blandt verdens ældste fodtøj, så er det på ingen måde gået af mode eller blevet upopulært at gå med sandaler. 

Det skyldes helt sikkert skoens praktiske form, og at den er let og hurtig lige at hoppe i samt giver god luft til fødderne på en varm dag. Sandaler laves dog både i meget åbne og mere kompakte modeller, der gør dem egnede til alt, uanset om du lige skal hurtigt ud med skraldespanden eller på en længere vandretur. Vil du have sandaler på til festen, kan du med fordel vælge en sandal med hæl, hvilket gør sandalerne langt mere elegante. 


Vælg den rigtige sandal


Alt efter om du skal på stranden eller i byen, så er det ikke helt lige meget, hvilken sandal du vælger. Sandaler har også mange forskellige navne, så hvis du ikke lige kan finde det, du leder efter, så prøv at læse med her, og find ud af, hvilken sandal der passer til hvilken lejlighed.

Til festen – Vælg et par sandaler med høj hæl eller en sandal med en eller flere remme over anklen for et elegant udtryk.

Til sammenkomsten – Skal du ses til en casual sammenkomst, kan du med fordel vælge en sandal med en flad eller meget lav og bred hæl.

På stranden – Her er det den helt klassiske badesandal, du skal gå efter. Nogle kalder dem også klipklapper. De populære Crocs er også velegnede til en tur på stranden.

Derhjemme – Til en afslappet dag vil du måske sætte pris på et par Uggs.

På jobbet – Skal du gå langt eller stå meget, så er et par såkaldte sundhedssandaler lige sagen. Det er en sandal med en god sål, der højner komforten, og som sidder godt på foden. Birkenstock har i mange år været populære for sine sundhedssandaler.


Strømper i sandaler – er det nej?


Når sommeren er på vej, eller ferien er i fuld gang, så er og bliver sandaler et helt uundværligt stykke fodtøj. Men vi kender alle til skrækscenariet med turisten, der står i sine brune sandaler, solbrændte ben op til knæene, shorts og så et par hvide sokker i sandalerne. Det har aldrig været særlig kønt og bliver aldrig et look, der passer til sandaler, uanset hvor ofte vi ser det.

Skal du på vandretur, så er et par strømper i sandalerne dog helt klart at foretrække, da du ellers risikerer at få vabler og gnavemærker. Samtidig beskytter strømperne mod evt. insektbid eller skader fra mindre slag mod foden.

Skal du til en fest i helt nye sandaler, og vil du gerne undgå at få ondt eller komme til at fryse lidt senere på aftenen, så kan et par diskrete, tynde nylonstrømper også være en mulighed. 


Sandaler, der passer til dit look


Sandaler kan være prikken over i’et og det, der fuldender dit look, uanset hvilket outfit du har på, men det er selvfølgelig vigtigt, at du tænker over, hvilke sandaler du vælger.

Det er klart, at du skal have et par sandaler i den rette størrelse, og så er der det med prisen. Du kan sagtens få et par lækre og flotte sandaler til billige penge, og her hos Miinto har vi også en hel kategori med sandaler på udsalg, hvis du er på jagt efter at spare ekstra penge på dine sandaler. 

Har du en farvet stil med spræl, så kan du med fordel vælge et par klassiske sandaler, men har du modsat en ensfarvet kjole eller et outfit i klassiske farver på, så kast dig evt. ud i at vælge et par sandaler med en mere markant farve, et flot mønster eller nogle store spænder osv. 

I sidste ende er det selvfølgelig din personlige stil og smag, der afgør, hvilket par sandaler der er det perfekte for dig. 

Med vores store udvalg af sandaler er vi sikre på, at alle kan finde et par, der passer, her hos Miinto. 

Side 1 Af 49

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.