Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

STØVLER TIL DAMER

Vejret i Danmark er ofte vådt og køligt, og derfor er det en god idé at investere i nogle gode støvler. Men bare fordi vejret kalder på varmt fodtøj, betyder det ikke, at du skal gå på kompromis med det æstetiske. 

Hos Miinto er vi begejstrede for støvler, som i en fart kan gøre dit look til noget ganske særligt, samtidigt med at de holder dine fødder lune og tørre. Kærligheden til smukke og funktionelle støvler samt modetøj og accessoires er dét, der driver værket. Derfor kan du naturligvis også forvente at finde et væld af fine og praktiske støvler til kvinder her på siden.

Enhver moderigtig kvinde bør være i besiddelse af minimum ét eller flere par lækre støvler. Uanset om du foretrækker støvler med hæl, støvler med kilehæl eller den helt flade udgave, er et par lækre støvler et must have i enhver garderobe. De er både æstetisk flotte og kan løfte dit look til nye højder, men de er også yderst funktionelle, når vejrudsigten byder på regn, kulde og sne. Se vores store udvalg af støvler fra populære brands som Via Vai, Bubetti, Vagabond, Shoe the Bear, Dr. Martens og mange flere her på siden. Der vil med garanti være et par eller to, som vil passe perfekt ind i din efterårs- og vintergarderobe.


Alsidige og anvendelige støvler


Vaskeægte støvleelskere vil påstå, at hver dag er støvlevejr. Og det kan vi ikke sige dem imod! Støvler til kvinder behøver nemlig ikke at være forede og tykke. Tværtimod. Der findes et væld af skønne boots med en enkel foring eller med åbninger i siderne. Du kan altså uden problemer få fingrene i et par lette og luftige støvler til forårs- og sommerbrug.

Især på festivaler er netop denne type støvle en stor succes på samme niveau som gummistøvler, da den kan holde det værste skidt og støv på afstand, men samtidigt også give kant til dit outfit. Vores udvalg er spækket med alt fra vandtætte gummistøvler til solide og isolerende vinterstøvler, smukke knæstøvler, rå bikerstøvler, funktionelle snørestøvler og mange andre typer støvler.

Er du på udkig efter et par forede og solide støvler, så du kan holde dine fødder lune og tørre i vinterens sne og kulde? I så fald er du endt det rigtige sted. Hos Miinto har vi blandt andet et bredt udvalg af tykke vinterstøvler fra brands som Angulus, Tamaris og Cashott, der lader dine fødder vandre trygt og lunt gennem vintermånederne. Vi har til gengæld også de klassiske Chelsea-støvler og -støvletter i et væld af modeller fra Vagabond, Shoe the Bear og Sofie Schnoor, som både er uundværlige til hverdagsbrug og finere anledninger.

Sidst, men ikke mindst, finder du naturligvis også et bredt udvalg af støvler med stilethæle og generelt bare høje hæle, som i særdeleshed egner sig til finere brug på arbejde eller i anledning af mere festlige begivenheder. Inden for denne kategori er det især brands som Roccamore, Marco Tozzi og Billi Bi. 


Forskellige støvletyper til forskellige personligheder


Alle kvinder har en unik smag og stil. Og alle skal have mulighed for at finde præcis de støvler, som matcher bedst og bedst udtrykker deres personlighed. Derfor har vi her et stort udvalg af mange forskellige støvletyper. Gå på opdagelse i alt fra ankelstøvler og knæstøvler til snørestøvler og lynlåsstøvler. Ud over støvledybden kan du også vælge mellem forskellige farver, herunder f.eks. klassisk sort, hvis det skal være afdæmpet og stilrent. Du kan også vælge rosa, hvis du vil skabe et mere personligt udtryk, og glitterstøvler eller sølv-og guldstøvler hvis det skal være ekstravagant og meget iøjnefaldende. 

Detaljer og design er en anden ting, som også kan tilføre personlighed og kant til støvler. F.eks. farverige snørebånd, spændebånd i flotte former, dekorative knapper og gulfarvede lynlåse. Der skal altså ikke meget til for at tage klassiske sorte støvler til et højere niveau. 


Kvalitetsstøvler har altid en sikker plads på hylden


Som med så meget andet holder produkter i høj kvalitet bare længere, og det gør sig naturligvis også gældende med støvler. Hos Miinto tilbyder vi derfor et solidt udvalg af boots i høj kvalitet udarbejdet i lækre og funktionelle materialer, hvilket garanterer dig støvler, som ikke blot bibeholder deres pæne ydre, men som også er slidstærke og kan holde til at blive brugt igen og igen.

Det er vores fødder, som transporterer os rundt hver evig eneste dag, og derfor skal de selvfølgelig også være iklædt komfortable og funktionelle kvalitetsstøvler. Du kan med fordel både investere i et par lune og isolerende vinterstøvler, til når frosten rigtig bider sig fast, og supplere med et par klassiske og elegante støvletter med eller uden hæl, ti, når du skal på arbejde eller til finere anledninger. Det anbefales, at du har mere end et enkelt par støvler til en sæson, da både dine fødder og dit fodtøj har brug for luft. Ligeledes har dine fødder også behov for at skifte mellem forskellige støvler, så de oplever anderledes støtte og tryk.

Typisk er støvler noget, der altid skal shoppes. Inden vinteren er ovre, står mange kvinder allerede og mangler et par nye til den efterfølgende sæson. Du behøver dog ikke at købe nye støvler hver sæson, hvis blot du sørger for at pleje dem ordentligt og have et solidt udvalg at skifte imellem. På den måde kan dine kvalitetsstøvler faktisk holde mange sæsoner, hvilket de fleste sætter pris på. Der skal naturligvis også være plads til at få fingrene i et par modestøvler, som er oppe i tiden, men ved siden af bør du stile efter at have et solidt udvalg af to eller tre par støvler, som kan bruges sæson efter sæson og ikke mindst styles op og ned efter behov.


Find støvler i kvalitetsmaterialer 


Her finder du støvler fra mange brands, som går meget op i høj kvalitet. Og dét afspejler mange af priserne da også. Men er du støvleelsker og på udkig efter et par, som du kan bruge i mange år fremover? Så er det ikke en helt dum idé at give lidt ekstra for et par kvalitetsstøvler.

Mange af støvlerne i vores udvalg er lavet af læder og ruskind, som er robuste materialer, der sikrer, at støvlerne kan bruges igen og igen og altså holde sig længe. Læderstøvler bliver endda bare endnu mere cool med tiden og kan bidrage med endnu mere kant og personlighed. Derudover kan du også finde boots, som har en god, tyk og støttende sål, der gør det til en leg at være på benene hele dagen. 


Køb dine nye støvler hos Miinto


Miinto er et kollektiv af forskellige modebutikker. Hos os finder du tusindvis af forskellige brands og produkter. Vi tror på, at shopping skal være personlig. Alle kunder skal kunne finde produkter, der bidrager til deres personlige udtryksform. Når du shopper her hos Miinto, kan du med fordel bruge filterfunktionen, så du nemmere og hurtigere kan få et overblik over vores mange partnerbrands og finde støvler i dine favoritfarver og i din størrelse fra dine favoritbrands. 

Vores store netværk af brands gør, at du som kunde kan vælge mellem rigtig meget luksuriøst fodtøj, sportstøj, dametøj, herretøj, børnetøj og ikke mindst mange fede accessories. Det er vi stolte af. Og for vores partnerbrands betyder det, at de får let adgang til et globalt marked og modeglade kunder, som værdsætter kvalitet. Fordi vi på denne måde forbinder vores partnerbrands med kunder, bidrager vi til, at eksisterende ressourcer bliver udnyttet, så brands ikke producerer flere varer. Når du leder efter et produkt, forbinder vi dig til det brand, som har dét produkt på lager. Sådan vil vi gerne være med til at skabe en mere bæredygtig modeindustri. 

Side 1 Af 141

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.