Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Dame Sko Støvler
Back

Støvler til damer

Hos Miinto er vi begejstrede for støvler, som i en fart kan gøre dit look til noget ganske særligt, samtidigt med at de holder dine fødder lune og tørre. Kærligheden til smukke og funktionelle støvler samt modetøj og accessoires er dét, der driver værket. Derfor kan du naturligvis også forvente at finde et væld af fine og praktiske støvler til kvinder her på siden.

Enhver moderigtig kvinde bør være i besiddelse af minimum ét eller flere par lækre støvler. Uanset om du foretrækker støvler med hæl, støvler med kilehæl eller den helt flade udgave, er et par lækre støvler et must have i enhver garderobe. De er både æstetisk flotte og kan løfte dit look til nye højder, men de er også yderst funktionelle, når vejrudsigten byder på regn, kulde og sne. Se vores store udvalg af støvler fra populære brands som Via Vai, Bubetti, Vagabond, Shoe the Bear, Dr. Martens og mange flere her på siden. Der vil med garanti være et par eller to, som vil passe perfekt ind i din efterårs- og vintergarderobe.

Alsidige og anvendelige støvler

Vaskeægte støvleelskere vil påstå, at hver dag er støvlevejr. Og det kan vi ikke sige dem imod! Støvler til kvinder behøver nemlig ikke at være forede og tykke. Tværtimod. Der findes et væld af skønne støvler med en enkel foring eller med åbninger i siderne. Du kan altså uden problemer få fingrene i et par lette og luftige støvler til forårs- og sommerbrug.

Især på festivaler er netop denne type støvle en stor succes på samme niveau som gummistøvler, da den kan holde det værste skidt og støv på afstand, men samtidigt også give kant til dit outfit. Vores udvalg er spækket med alt fra vandtætte gummistøvler til solide og isolerende vinterstøvler, smukke knæstøvler, rå bikerstøvler, funktionelle snørestøvler og mange andre typer støvler.

Er du på udkig efter et par forede og solide støvler, så du kan holde dine fødder lune og tørre i vinterens sne og kulde? I så fald er du endt det rigtige sted. Hos Miinto har vi blandt andet et bredt udvalg af tykke vinterstøvler fra brands som Angulus, Tamaris og Cashott, der lader dine fødder vandre trygt og lunt gennem vintermånederne. Vi har til gengæld også de klassiske Chelsea-støvler og -støvletter i et væld af modeller fra Vagabond, Shoe the Bear og Sofie Schnoor, som både er uundværlige til hverdagsbrug og finere anledninger.

Sidst, men ikke mindst, finder du naturligvis også et bredt udvalg af støvler med stilethæle og generelt bare høje hæle, som i særdeleshed egner sig til finere brug på arbejde eller i anledning af mere festlige begivenheder. Inden for denne kategori er det især brands som Roccamore, Marco Tozzi og Billi Bi.

Kvalitetsstøvler har altid en sikker plads på hylden

Som med så meget andet holder produkter i høj kvalitet bare længere, og det gør sig naturligvis også gældende med støvler. Hos Miinto tilbyder vi derfor et solidt udvalg af støvler i høj kvalitet udarbejdet i lækre og funktionelle materialer, hvilket garanterer dig støvler, som ikke blot bibeholder deres pæne ydre, men som også er slidstærke og kan holde til at blive brugt igen og igen.

Det er vores fødder, som transporterer os rundt hver evig eneste dag, og derfor skal de selvfølgelig også være iklædt komfortable og funktionelle kvalitetsstøvler. Du kan med fordel både investere i et par lune og isolerende vinterstøvler, til når frosten rigtig bider sig fast, og supplere med et par klassiske og elegante støvletter med eller uden hæl, ti, når du skal på arbejde eller til finere anledninger. Det anbefales, at du har mere end et enkelt par støvler til en sæson, da både dine fødder og dit fodtøj har brug for luft. Ligeledes har dine fødder også behov for at skifte mellem forskellige støvler, så de oplever anderledes støtte og tryk.

Typisk er støvler noget, der altid skal shoppes. Inden vinteren er ovre, står mange kvinder allerede og mangler et par nye til den efterfølgende sæson. Du behøver dog ikke at købe nye støvler hver sæson, hvis blot du sørger for at pleje dem ordentligt og have et solidt udvalg at skifte imellem. På den måde kan dine kvalitetsstøvler faktisk holde mange sæsoner, hvilket de fleste sætter pris på. Der skal naturligvis også være plads til at få fingrene i et par modestøvler, som er oppe i tiden, men ved siden af bør du stile efter at have et solidt udvalg af to eller tre par støvler, som kan bruges sæson efter sæson og ikke mindst styles op og ned efter behov.

Filter
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

1375 resultater

Side 1 af 14

Næste

Side 1 af 14